O nama

Vaš pouzdan partner u prometu nekretninama

Pod tim sloganom Agencija «Imobiro», registrirana za posredovanje u prodaji nekretnina, osnovana je dana 16.08.1991. godine, kao prva agencija na otocima Cresu i Lošinju i jedna među prvima u Republici Hrvatskoj za takvu djelatnost. Do sada se Agencija može pohvaliti cijelim nizom uspješno obavljenih posredovanja u prodaji i kupnji nekretnina na zadovoljstvo svojih klijenata.

Pored samog posredovanja pri kupnji ili prodaji, djelatnost Agencije jest i upravljanje nekretninama, njihovo iznajmljivanje, smještaj za boravak turista te stvaranje novih nekretnina i njihova prodaja.

Agencija kao svoje stalne suradnike pod ugovorom, koristi usluge sudskih vještaka, arhitekata, građevinskih poduzeća i drugih registriranih osoba s djelatnošću vezanih uz nekretnine, tako da preko Agencije možete doći do najkvalitetnijeg i najpotpunijeg servisa u prometu nekretninama na otocima Cresu i Lošinju.

Ali ne samo to, već u skladu sa dobrim poslovnim običajima i pravilima poslovanja, kako od prvog dana, pa do sada, poslove agencije prati odvjetnička pisarnica odvjetnika mr. sc. Ivana Kuvača, diplomiranog pravnika, sa bogatim sudačkim i odvjetničkim iskustvom, radi čega se klijenti Agenciji obraćaju s povjerenjem da će njihov pravni posao biti «lege artis» proveden.

Kvalitetna gradnja predstavlja i jednu poteškoću na otoku, te sama gradnja namijenjena tržištu u većini slučajeva ne može se pohvaliti vrhunskom kvalitetom. Međutim, Agencija «Imobiro» koristi pri gradnji isključivo usluge provjerenih građevinara, čiji je kvalitet usluga prethodno provjeren, uz sve garancije koje podrazumjevaju uzance o građenju.

Direktna komunikacija s agentom nije uistinu nikakav problem. Istina de cijela poslovna korespondencija jest na hrvatskom ili engleskom jeziku, međutim obratite li se Agenciji direktno i ne vladate jednim od ta dva gore navedena jezika, s zadovoljstvom ćete moći ostvariti komunikaciju na njemačkom, francuskom, španjolskom ili talijanskom jeziku.

Usluge Agencije možete dobiti u Malom Lošinju, na adresi Riva lošinjskih kapetana 36